فدراسیون در مورد کرسیهای جهانی ایلخان نوری منفعل نباشد

این برای چندمین بار است که ایلخان نوری رئیس کمیته Sport For ALL فدراسیون جهانی نجاتغریق جلسه وبیناری با اعضای منتخب این کمیته برگزار میکند و فدراسیون نجاتغریق و غواصی ایران به سادگی از آن عبور میکند و نه تنها چندان اهمیتی قائل نیست بلکه برای انعکاس خبری و رسانهای آن منفعل است و سکوت اختیار میکند.
ایلخان نوری با ۵ کرسی بینالمللی و جهانی شاید تنها فردی باشد که در بین فدراسیونهای ایران، این تعداد کرسی را به خود اختصاص داده است. کرسیهای تاثیرگذار که میتواند منشا توسعه و پیشرفت برای نجاتغریق و غواصی ایران در عرصههای بینالمللی باشد.
این ۵ کرسی میتواند فرصتهای متعددی را برای نجاتغریق و غواصی ایران بوجود آورد اما اینکه چرا ظرفیتهای رئیس سابق فدراسیون نجاتغریق و غواصی مورد توجه قرار نمیگیرد باید وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک پیگیر ماجرا باشند که همیشه نسبت به کرسیهای جهانی تاکیدات فراوانی دارند.
کسب کرسیهای بینالمللی موثر همواره به عنوان یکی از چالشهای اساسی ورزش ایران به شمار آمده است.
کرسیهایی که در صورت داشتن آنها ورزش کشورمان میتواند بهرههای زیادی از آنها ببرد، اما با وجود بدیهی بودن این مهم و این که جهان ورزش همواره عرصه تلاشهای پس پرده و علنی کشورهای مختلف برای کسب کرسی بینالمللی رشتههای مختلف بوده است، متاسفانه ورزش ایران همواره به دلیل بیثباتی مدیریت یا اختلاف دیدگاههای سیاسی و جناحی و حتی غرضورزی شخصی، تلاش قابل ملاحظهای در این رابطه نداشته است.
داشتن و حفظ کرسی بینالمللی مستلزم یک حمایت ویژه و کمک وزارت ورزش، کمیته المپیک و همچنین فدراسیون مربوطه است.
در مورد نجاتغریق آیا غیر از این است که ایلخان نوری فرد شناخته شدهای در نجاتغریق است و سابقه قهرمانی جهان این رشته را نیز در اختیار دارد؟
امید می رود با ورود وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک نقش بیبدیل ایلخان نوری بیش از پیش برای نجاتغریق و غواصی کشور مورد توجه قرار بگیرد.
لازم به توضیح است رئیس کمیته “ورزش برای همه” فدراسیون جهانی نجاتغریق، عضویت در کمیسیون ورزش فدراسیون جهانی نجاتغریق، مشاور نورمن فارمر رئیس آسیا و اقیانوسیه در توسعه نجاتغریق، رئیس منطقه خاورمیانه و آسیای مرکزی و عضویت در کمیته فنی فدراسیون جهانی غواصی CMAS، پنج کرسی بینالمللی ایلخان نوری است.